My Natural Flow Resettraject
20210522-LH4A0952
20210522-LH4A1100
Ines en V

My Natural Flow Reset Traject voorjaar 2022


Natuurlijk, herstel, lekker, gezond, rust en ruimte ♡


Had je mij 6 jaar terug verteld dat ik een traject ging lanceren waar gezondheid, zuivering en luisteren naar jouw lichaam centraal stonden, dan had ik eens goed gelachen.


Ik werkte als laborante, niet in de meest gezonde omgeving, had weinig kennis over gezonde voeding en wat goed is voor ons lichaam. Eerlijk gezegd, bespaarde ik liever op deze dingen om meer te kunnen reizen. Terugblikkend op deze periode voelde ik me vaak futloos. Bij de minste infectie die de ronde ging, had ik het wellicht ook zitten.


Tot een reis voor onbepaalde duur naar Australië hier verandering in bracht. Voor het eerst sinds mijn jeugd kwam ik opnieuw in contact met personen die zich verdiepten in gezondheid. Op dat moment had ik alle vrijheid te experimenteren en mij te laten inspireren door andere manieren van leven. Ik ontdekte welke impact voeding heeft op ons lichaam en hoe ik mezelf steeds beter voelde door anders te eten en anders te leven. De visie die ik eigenlijk al van kinds af had meegekregen sijpelde stilletjes aan in en werd snel de belangrijkste focus in mijn leven.


Terug in België besloot ik mezelf te verdiepen in de gezondheidszorg, zoekende naar een onderbouwde visie voor een optimaal gezond lichaam. 

Met volle goesting startte ik de opleiding Orthomoleculair Voedingsconsulente aan de Levensschool. Nu 5 jaar later neem ik jullie graag mee in de meest impactvolle stappen die ik gaandeweg heb ontdekt voor een onoverwinbaar zelfgenezend vermogen.

Investeren in jezelf is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.

Detoxen, wat is het en hoe nuttig is het? 

Het klinkt misschien als een heel streng dieet waarbij je met een groot hongergevoel achterblijft, maar niets is minder waar. Een milde detox kan je eigenlijk al bereiken door simpelweg een aantal producten tijdelijk uit je eetpatroon te schrappen. Door daarbij goed naar je lichaam te luisteren, kan je eenvoudig jouw eetgewoontes aanpassen. Zo ga je stap-voor-stap lichter en gezonder eten.


Lees of hoor je regelmatig wel eens over de overbodigheid van detoxen? Correct bij deze uitspraak is dat ons lichaam een grote capaciteit heeft om zichzelf te reinigen via de lever, urine, stoelgang en ademhaling. Een stevig nachtje uit of onze wekelijkse pizza- en frietjesdag kunnen we zonder problemen verteren, maar anno 2022 kunnen we er niet meer om heen dat gifstoffen op verschillende manieren ons lichaam binnendringen. Denk bijvoorbeeld aan de massaproductie van voeding waar pesticiden en manipulaties aan onze gewassen gebruikt worden om deze ongerept in onze winkelrekken te leggen. Ook dieren uit de vee-industrie krijgen weinig kwalitatief voedsel en worden behandeld met antibiotica en hormonen. Cosmetica en voedingswaren zitten vol bewaarmiddelen, geur- en kleurstoffen. Ook luchtverontreiniging en medicatie zorgen voor een grote hoeveelheid circulerende synthetische stoffen.


Ons natuurlijk weerstandvermogen is non stop aan het werk om deze verontreiniging op te lossen. Wanneer dit systeem overbelast raakt kan dat leiden tot gezondheidsproblemen.


Een detox geeft jouw lichaam even de rust om te herstellen en je afweersysteem terug een boost te geven zodat het opnieuw zijn werk kan verrichten. Het voorjaar is daarbij een uitgelezen moment om eens na te denken over deze inwendige opfrisbeurt.

Detoxen brengt rust en ruimte zodat je met opgeladen batterijen en nieuwe inzichten de lente goed kan inzetten.

Wat mag je verwachten?

Detoxvakanties in het buitenland worden steeds populairder, maar zijn meestal niet voor iedereen haalbaar.


Daarom helpen wij jullie te ontgiften in kleine groep en onder begeleiding. Naast de 3 terugkomdagen ga jij aan de slag van thuis uit.

Het grote voordeel is dat je de gezonde gewoontes vanaf dag 1 leert te integreren in je dagdagelijkse routine. Je ontgift individueel, maar wordt toch professioneel begeleid en gemotiveerd door 2 begeleiders en een groep soulmates .


De kuur duurt 12 dagen en wordt onderverdeeld in 3 periodes: de “pré-detox”, de "echte detox" en de dagen waarin we terug gaan opbouwen of de “post-detox”.  Voor de start van elke periode komen we samen voor de nodige instructies, tips, recepten, verwennerijen en uiteraard een flinke dosis motivatie! 


Let op: het is geen vermageringskuur, maar als er zich overtollige kilootjes zouden hebben opgestapeld, kunnen deze verdwijnenWe gaan aan de slag met natuurlijke producten die je simpelweg vindt in de supermarkt.

Waar en wanneer?


Dinsdag 1 maart 19-21h, Leemkuilenweg 19 Balen

Kennismaking in groep

  • Verwelkoming en infosessie “wat is gezonde voeding” en bespreking programma van de “pre-detox”
  • Healthy drankje en hapje
  • Goodiebag met My Natural FLow handleiding en -dagboek


Donderdag 10 maart 19-21h, Leemkuilenweg 19 Balen

Workshop 'Homemade sapjes en iced tea’s'

  • Toelichting van de “echte kuur” waarna je kan genieten van heerlijke zelfgemaakte drankjes die je onmiddellijk kan inzetten tijdens dag 1 van de kuur. Hou er rekening mee dat je een blender of slowjuicer nodig hebt voor de volgende detoxdagen.
  • Ervaringen worden uitgewisseld en vragen worden beantwoord


Zondag 13 maart, 10 - 12h, Leemkuilenweg 19 Balen

Deugddoende Yoga en trotse terugblik op jullie prestatie

  • Bespreking van de "post-detox"
  • Gezamenlijke afsluiting


Jouw levenslust, je energieniveau en glimlach staan centraal tijdens onze kuur.

Zien we je daar?


Deelnemen aan het Natural flow Detoxtraject kan nu aan een verlaagd lanceringstarief van 47 euro (in plaats van 187 euro).

Voor een extra bijdrage van 75 euro voorzien wij de begeleidende supplementen mariadistel, colon plus en chlorella. Deze zorgen voor extra stimulatie van onze organen voor een betere zuivering. Je kan er ook voor kiezen deze niet te gebruiken.


Zo krijg jij eenmalig de kans voordelig deel te nemen aan ons lanceringstraject. Hiervoor in ruil vragen we jullie onze feedback vragenlijst in te vullen op het einde van de kuur. Dit duurt niet lang en maakt voor ons een wereld van verschil.


Maximum 6 deelmers kunnen inschrijven. We houden de groep bewust klein om zo iedereen de juiste ondersteuning te geven.


In deze prijs zit inbegrepen:

- My Natural Flow detox handboek en dagboek

- Professionele begeleiding gedurende de ganse kuur

- 3 geplande infomomenten waarbij jullie worden getrakteerd op een korte uiteenzetting “wat is gezonde voeding” , een inspirerende workshop "Homemade sapjes en Iced Tea's" en een zuiverende Yogasessie

- Dagelijkse motiverende berichten via mail

- Heel wat gezonde recepten

- Tips voor een healthy lifestyle

- Een fijne goodiebag


Inschrijven kan tot 1 februari 2022. Kom je niet graag alleen, breng gerust je eigen "soulmate" mee.

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar hello@bloomm.be of via de contactformulierknop hieronder.

Na inschrijving krijg je verdere info over de betaling en het vervolg van de inschrijvingsprocedure.

Je bent pas zeker van je plekje na betaling van het inschrijvingsgeld.