Workshops

WORKSHOPS

Bloommworkshops


Creaties met ingrediënten recht uit de natuur, boordevol voedingsstoffen goed voor jouw lichaam.

Verwert in energy boosting gerechten met een trendy look!


We gaan alvast voor een fijne en gezellige avond met net dat ietsje meer waardoor je bewuster in het leven staat met een gezonde positieve vibe.


Je ontvangt ook een goodiebag vol tips en tricks voor een easy healthy lifestyle. Verder aangevuld met jouw bereiding en een extra Bloommverassing!


Ik hou met plezier rekening met intoleranties of dieetwensen. De gerechten zijn in ieder geval vegetarisch en kunnen perfect lactosevrij of glutenvrij gemaakt worden.


Get ready for a healthy adventure.
It's your time to Bloomm!

BloommJars


Eenvoudige keurrijke maaltijdsalades vol gezonde ingrediënten.


De stapeltechniek zorgt ervoor dat jouw salade tot drie dagen vers blijft in de koelkast. Ideale lunchvoorbereiding voor de komende dagen.


Bloommjars bevatten een verzameling aan eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten. Het is een volwaardige vegetarische maaltijd verwerkt in een ecologische weckpot.


In de samenstelling van de jars varieer je eindeloos. Samen bekijken we vier smaakvolle  recepten gevuld met seizoensgebonden ingrediënten. We bereiden dan de jar van het lopende seizoen.


De dressing wordt gemaakt met aandacht voor gezonde vetten en bijpassende kruiden.


Ga naar huis met inspirerende kennis en een gevulde goodiebag waaronder jouw  Bloommjar!

BloommRolls & Dips


Opzoek naar creatieve én gezonde hapjes? Deze unieke wereldse klassiekers totally blow you away!


Maak kennis met kleurrijke eetbare bloemen en andere foodstyling tips.


Eenvoudige vegetarische gerechten zoals Bloommrolls, tumeric tzatziki, harissa hummus en guacamole gomasio staan op het menu. Experimenteer met gezonde vleesvervangers ondergedompeld in wereldse smaken en proef het huisgemaakte verschil.


Wentel jezelf in kennis over gezonde voedingsstoffen en recepten voor een heerlijke lunch of mooi gepresenteerde hapjes.


On top of that ontvang je een goodiebag met onder andere een menubox om jouw creaties mee naar huis te nemen. Zo kan jij jezelf, je gezin of jouw gasten verwennen met deze delicious treats!