OERkoken, avontuurlijk lekker! 🔥

OERkoken, avontuurlijk lekker🔥!

Beschikbaar vanaf december 2023

kookworkshop koken op open vuur buiten natuur
kookworkshop koken op open vuur

Hebben jullie ooit gedroomd van een avontuurlijke workshop waar jullie als team samen buiten koken, omringd door de warmte van een open vuur? 🔥Bij ons staat de kunst van open fire cooking centraal, een eeuwenoude techniek die al onze zintuigen prikkelt! 


Buitenkoken is een betoverende ervaring die ons verbindt met de essentie van vuur, aarde, lucht en water. De natuur wordt onze keuken en de vrijheid van het buiten zijn omhelst ons terwijl we creëren en genieten. 


Samen gaan we aan de slag met verse, pure ingrediënten. Hoewel elke deelnemer een handige receptenbundel krijgt, laten we onze intuïtie de vrije loop om onze gerechten tot leven te brengen met verrassende smaken. 


Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen jullie een keuze maken uit een scala aan heerlijke recepten, zowel vegetarisch als niet-vegetarisch:

 • sappige stok-hotdog (kan ook vegi)
 • geblakerde groenten rechtstreeks uit het vuur (vegan)
 • malse steak op de BBQ plancha
 • aardappelen in een zoutkorst met knoflooksaus. (vegi)
 • papillot in koolbladeren, bereid boven een open vuur
 • seizoensgroenten in de Dutch Oven, verrijkt met hooi (vegan)
 • gevulde portobello's met zonnebloempit-currypesto in de vlammende pan (vegan)
 • exotische aroma's van chicken masala in de Dutch Oven
 • sinaasappel-witloofsalade, afgemaakt met een dressing van verse kruiden (vegan)
 • pannenkoekjes met vers fruit, kokosyoghurt en rozenblaadjes, bereid op de BBQ plancha (vegan)
 • wafeltjes met vers fruit, honing en citroenyoghurt, bereid in een gietijzeren wafelijzer (vegi)


Duik in de wereld van vlammende pannen, gietijzeren wafelijzers, Dutch Ovens en BBQ plancha's. Samen verkennen we diverse kooktechnieken en verrassende smaakcombinaties!


Zijn jullie klaar om binnenkort het vuur samen met ons aan te wakkeren? Ga mee op dit culinaire avontuur en laat je verrassen!🔥🍽️


De workshop duurt ongeveer 3 uur en is geschikt voor minimaal 5 en maximaal 25 deelnemers. De locatie is in samenspraak of kan in onze naturrijke omgeving te Mol. De prijs start vanaf 59,- per persoon, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en is inclusief een glas wijn en water.

Wij zij actief in regio Hasselt, Limburg, Antwerpen, Kempen, Leuven en Eindhoven.


Wil je deze workshop inzetten voor jullie event, teambuilding, vrijgezelle of vriendenactiviteit? Neem dan contact op via de knop "vrijblijvende aanvraag" en we bekijken samen hoe wij jullie dit onvergetelijk kookmoment kunnen bezorgen!


#kookworkshop #koken #openfire #ofyr #openvuur #buitenkoken #teambuilding #vriendenactiviteit #vrijgezelle #diner #natuurlijkkoken