Wereldse tapas en fingerfood

Kookworkshop wereldse tapas en fingerfood!

Op zoek naar een gezellige avond vol lekker eten en ontspanning? Dan is deze kookworkshop perfect voor jullie! Verwacht je aan een volledig diner met een gezonde twist, waarbij jullie samen een tof kookmoment beleven. Zo slaan jullie meteen twee vliegen in één klap! ✨


We toveren onze keuken om tot een hippe foodbar en brengen de zuiderse zon naar onze tafel. De gerechten zijn niet alleen overheerlijk, maar ook voedzaam zodat jullie huiswaarts keren met een opgeladen gevoel!💪


Tijdens deze workshop toasten we met vrienden, familie of collega’s. We starten met een (non)alcoholische aperitief en gaan daarna aan de slag met verschillende soorten wereldse tapas en fingerfood. De gerechten worden gemaakt in groepjes van 2 of 3 en meteen geserveerd en geproefd door de hele groep.


En dit alles is inclusief aperitief, gerechten, receptenboekjes én een leuke Bloommverrassing! 🎁


Jullie hebben de keuze uit een (Virgin) Pineapple Mojito of Cranberry Limoen Cocktail (met of zonder alcohol) als aperitief.


We serveren 5,6 of 7 gerechten naar gelang de grootte van de groep (vegan opties):

  • Loaded nacho's met kleurrijke salsa (vegan) of gegrilde paprikahummus met nacho's (vegan)
  • Rolletjes van gegrilde courgette met vegapesto (vegan) of gegrilde groentenschijfjes in de oven (vegan)
  • Scampi pincho met kruidige yoghurtsaus of haloumispiesjes met ui en paprika
  • Gehaktballetjes in een pittige saus
  • Geroosterde oosterse groenten met pinda-gembersaus (vegan) of Pipirrana Spaanse salade (vegan)
  • Patatas bravas met originele bravas-saus en chorizo of Tortilla de patatas (vegi)


En als dessert hebben jullie de keuze uit feestelijk gevulde dadels met roomkaas en pinda/chocoladetopping of nutty berry bliss balls met frambozencoulis en sorbet (v).


Om het helemaal af te maken, is deze workshop geschikt voor iedereen. Er komen geen ingewikkelde kooktechnieken aan te pas! Ik hou graag rekening met intoleranties of dieetwensen. De gerechten kunnen perfect vegetarisch, vegan, lactosevrij of glutenvrij gemaakt worden.


Materiaal te voorzien door klant: serveerkommen of -borden, bordjes, bestek, glazen (zodat jullie na het beëindigen van de workshop nog gezellig kunnen natafelen), stromend water, afwasmiddel, handdoeken, drank deze nog niet voorzien is in de workshop, extra kookplaten of oven bij meer dan 7 personen, potjes om restjes mee te nemen.


De workshop duurt ongeveer 2.5-3 uur en is geschikt voor minimaal 5 en maximaal 25 deelnemers. De locatie is in samenspraak. Dit kan in onze keuken in Mol en kan zelfs bij jullie thuis of op het werk plaatsvinden. De prijs start vanaf 49,- per persoon, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.

Ik ben actief in regio Hasselt, Limburg, Antwerpen, Kempen, Leuven en Eindhoven.


Wil je deze workshop inzetten voor jullie event, teambuilding, vrijgezelle of vriendenactiviteit? Neem dan contact op via de knop "vrijblijvende aanvraag" en we bekijken samen hoe ik jullie dit onvergetelijk kookmoment kan bezorgen 💐👨‍🍳!


#kookworkshop #koken #vegan #tapa #dinner #fingerfood #teambuilding #vriendenactiviteit #vrijgezelle #diner #gezondheid #welzijn #werelds